Bodhi singnature ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is hier erg geschikt voor. Het geeft je rust, creëert diepe ontspanning, verminderd de spierspanning en verbeterd de circulatie. Kortom een weldaad voor lichaam en geest.

Tijd Prijs
60 minuten € 50,-
90 minuten € 70,-

Balinese Massage

De Balinese Massage is een diep helende massage waarvan de technieken generatie op generatie op Bali zijn doorgegeven. De massage is erop gericht de harmonie tussen lichaam, geest en ziel te herstellen, en kenmerkt zich door een combinatie van grote slagen, strekkingen, werk op drukpunten en diepere massage technieken. Het is een zeer ontspannende, rustgevende en volledige lichaamsmassage met olie, die je verwarmt en nieuwe energie geeft. De massage is geschikt voor iedereen, en is een weldaad voor lichaam en geest.

Tijd Prijs
60 minuten € 50,-

Anti Stress Massage

Hoofd, nek, schouders en armen massage.
Spanning en stress hopen zich vaak op in het gebied van de rug, schouders nek en hoofd.
Deze massage is speciaal ontworpen voor mensen die met name in de rug, schouders en nek te kampen hebben met klachten en hiervan verlichting zoeken.
De anti stress massage bestaat uit een combinatie van verschillende Aziatische massagetechnieken die zich effectief richten op het losmaken en doorbloeden van de spieren in de rug, schouders, nek en hoofd.
Deze massage versnelt de doorbloeding in de aderen en zorgt zo voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor zorgt de massage voor ontspanning van de spieren, leidt het tot een vermindering van pijn en klachten maar geeft je tevens een weldadig gevoel en hernieuwde energie.

Tijd Prijs
45 minuten € 45,-

Rug, Nek en Schoudermassage

Na een drukke werkdag hebben veel mensen last van verkrampte spieren met als gevolg nek, schouder en rugklachten.
De rug, nek en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek kunnen met deze massage verholpen worden. Door middel van deze massage wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd.

Tijd Prijs
30 minuten € 30,-