Ik heb een aantal massages van Sanida mogen ontvangen. Iedere massage was anders en verrassend. Sanida beschikt over verschillende technieken die zij toepast waar nodig. Soms zacht en soms stevig, maar altijd gericht op algehele ontspanning. Haar massages zijn erg fijn om te krijgen en ik kan haar dan ook van harte aan een ieder aanbevelen.

Richard Thoolen

Zojuist mijn eerste kennismaking met Bodhi massage gehad middels een nek, schouder, rugmassage van 30 minuten. Het is een absolute aanrader! Prettig ontvangst, discreet, sfeervol, maar met name een geweldige massage gehad, nieuwe klant erbij!!

Nelleke Aalberts

Al 2 keer een massage gehad. Wat geweldig! Vakkundig, discreet, super ontspannend. Maandag mag ik weer. Ik kijk er naar uit!

Tamara Brood

In jaren niet zo’n ontspannende massage gehad. Alles is sfeervol en heel erg fris en schoon. Kamer lekker verwarmd en lekker geurend! Dit is een absolute aanrader!

Wilma Hokke

Ik ben al een aantal keer geweest voor een massage, je voelt je snel op je gemak en de sfeer die Sanida heeft creëert in de massage ruimte is erg fijn.

Sanida is kundig, weet wat ze doet en ik kom erg ontspannen terug na een massage. Ik zal zeker iedereen Bodhi Massage aanraden! Doen dus :).

Ilse van der Maas

Weer een heeeeerlijke massage gehad bij Sanida! Kijk er elke maand weer naar uit!

Madeleine Plinsinga

Ben nu al verslaafd aan de massages!!!!

Debbie van Weers