Wie ben ik

Mijn naam is Sanida. Ik ben geboren en opgegroeid in Thailand. Ik heb daar mijn opleiding gevolgd aan het beste massage-instituut van Thailand, genaamd Wat Pho. Na 5 jaar als traditioneel masseuse in Thailand gewerkt te hebben ben ik in 2012 naar Nederland gekomen. Ik ben toen eerst “ingeburgerd” en heb Nederlands geleerd. Ik spreek het nu best wel goed, maar blijf het soms wat lastig vinden. Als ik niet goed weet hoe ik iets in het Nederlands moet zeggen, schakel ik soms over op het Engels. Wilt u mij dat bij voorbaat vergeven?

Mijn massages vormen een uniek concept waarbij ik oosterse- en westerse technieken combineer. Hierdoor kan ik een optimale ontspanning te weeg brengen. Helaas denken sommige mensen bij Thaise massage aan een erotische massage. Dat is echter niet het geval. Natuurlijk mag u ten volle genieten van mijn massages, maar er zullen geen erotische handelingen uitgevoerd worden.

In Nederland heb ik een paar jaar gewerkt in een traditioneel Thaise massagesalon, maar sinds kort heb ik een eigen praktijk aan huis. Ik wil u van harte uitnodigen in mijn warme en sfeervol ingerichte massagekamer en te genieten van een bijzondere massage.